Iva Kreativa

Dan jabuka - kraljica voća, 2014.

-
Objavljeno u Jesen
- Četvrtak, 11 Siječanj 2018 - Napisala -

Ljubav prema jabukama prenijela sam na djecu. Uvijek kući imamo jabuke, volimo jesti i raditi sok. Svjetski Dan jabuka obilježava se 20. listopada. Tim povodom izradili smo dva plakata koje će Eva i Leon (danas) odnijeti u školu.

Izrezali smo jabuke od papira, dodali grančice koje smo pronašli u prirodi, izrezali listiće, Eva je prepisala pjesmice, jabuke 3D napravili smo od više presavijenih listova papira. Kada smo sve pripremili, odrezali smo hamer i lijepili. Oboje su na svoj plakat napisali naslov.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.