Iva Kreativa

Kud plovi mali brod

-
Objavljeno u Ljeto
- Nedjelja, 10 Srpanj 2011 - Napisala -

11-07-11-plovi_mali_brod-05

Sakupili smo na plaži razne naplavine koje je more izbacilo, prekrasno oblikovano poslužilo je za nove ideje. Ovaj put za dječju igru. Napravili  smo male jedrilice. Više u nastavku teksta.... :)

Prvo smo izabrali drva različitih oblika te dogovorili gdje ćemo bušiti rupu za jedro. Tankom bušilicom probušila sam rupe, te smo pronašli odgovarajuće debljine grančice, da se jedro nebi rušilo pričvrstili smo lijepilom za drvo.

Od tanjeg katončića izrezali smo jedra, E. sva jedra obojala temperama po svojoj želji. Nakon sušenja, napravili smo rupice bušilicom za papir te rafijom privezali za jedro/grančicu.

Napravili smo 4 jedrilice sa obojanim jedrima, svakom dvije ;)

i još dvije za igru na moru u pauzi između kupanja. Jedrilice za more se razlikuju u toliko što smo jedra napravili od plastičnih vrečica.

Isti dan isprobane na moru, oduševjeni kako super plove, i vjetar nam je išao u prilog.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.