Iva Kreativa

Morska dekoracija

-
Objavljeno u Ljeto
- Utorak, 12 Srpanj 2011 - Napisala -

11-07-13-morska_dekoracija-04

Napravili smo morske životinje od gline, pronašli na plaži kamenčiće, potrebno je malo plave mrežice, puno smijeha i dobre volje, naša dekoracija dobila je ljetni izgled.

Postupak kako napraviti ribe, meduze i zvijezde opisala sam u postu: Mobili-viseća morska dekoracija.

Prozor idealan za dekoraciju zbog duplog prozora koji nudi bezbroj ideja. Prvo smo stavili plavu mrežicu koja je poslužila za more, na nju smo stavili kamenje i na kraju ribe, meduze i zvijezdu.

Suhe grančice koje smo pronašli u šetnji poslužili su za zidnu dekoraciju, grane smo vezali sa gornje i doljnje strane, ljepila sam cvijetiće vrućim ljepilom i na kraju dodala ukrasnu glinenu ribu i meduzu.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.