Iva Kreativa

Okviri od naplavina

-
Objavljeno u Ljeto
- Četvrtak, 15 Rujan 2011 - Napisala -

11-09-16-okviri-od-naplavina-1

Efektne okvire možete naopraviti od naplavina, objesiti ih na zid ili darovati dragoj osobi.

Naše okvire radili smo krajem prošlog ljeta i još nam krase zid u hodniku. Prvo smo izabrali naplavine približno istih dužina, ne prevelike (jer ne želimo velike okvire). Deblji bijeli papir smo izrezali u pravokutnik, probušili dvije rupice za špagicu. Eva je na svaki papir nešto nacrtala. Nakon toga je sve naplavine koje smo odvojili za okvire obojila u bijelo. Za pola sata bilo je suho te smo zalijepili naplavine na deblji papir tj oko papira. Na kraju smo kroz rupice provukli špagicu i naši okviri bili su gotovi.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.