Iva Kreativa

Šašave ribe

-
Objavljeno u Ljeto
- Četvrtak, 14 Srpanj 2011 - Napisala -

11-07-15-sasave-ribe-3

Na moru ne mirujemo, ako nismo u vodi, istražujemo plažu, šetamo, kopamo po šljunku, svaki dan se vraćamo kući sa novom zalihom materijala.Tako smo pronašli lijepo oblikovano kamenja sa rupom i grane koje je more oblikovalo i izbacilo na obalu. Pojedini komadi podsjetili su nas na ribe.

Izabrane grančice i kamenje iz naše zalihe, stavili smo sa strane, pripremili akrilne boje, kistove, vodu, plastične oči, ljepilo i bacili se na posao.

Grane smo bojali šareno, prvo jednu stranu, nakon sušenja drugu stranu i tek kada se druga strana osušila E. je zalijepila plastične oči. Isti postupak smo ponovili sa kamenjem.

Klinci su jedva dočekali da završimo da se mogu igrati novim morskim ljubimcima.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.