Iva Kreativa

Zabava na plaži s kamenčićima

-
Objavljeno u Ljeto
- Nedjelja, 17 Srpanj 2011 - Napisala -

11-07-18-zabava-na-plazi-07

Odlično provedeno vrijeme između kupanja. Izrađujte razne likove, cvjetove, jedrilice ili nešto po vašoj želji od raznih materijala.

Jutro prije polaska dogovorili smo se što ćemo na plaži raditi. Ponijeli smo : plastične oči, boje, kistove i ljepilo. Prvo smo na plaži sakupili sve potrebno : kamenčiće i školjkice svih oblika i boja, razna drva i stakalca koje je more oblikovalo i izbacilo na obalu, razne morske spužve, morske trave koja su nam poslužila za kosu. Malo veći zahvat bio je pronaći kamena „jedra" da po obliku što više nalikuju jedrima.

L. je prvo obojio kamenje u raznim bojama dok se E. uhvatila malo zahtjevnijeg posla. Bojala je jedra.

Kada se kamenje u boji osušilo slagali smo im oči, usta, kosu, nos... Ostalo nam je materijala pa smo kombinirali plastične oči i razne prirodne materijale koje smo pronašli. Naše nove radove odnijeli smo kući, radosni kako smo lijepo proveli dan na moru uz sunce i kupanje pričajući što ćemo novo sutra raditi .

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.