Iva Kreativa

Kreativa u prirodi, 2015.

-
Objavljeno u Proljece
- Petak, 16 Veljača 2018 - Napisala -

 

Jako volim prirodu, svaki slobodan trenutak provodim s djecom u šetnji ili šumom ili kraj mora. Priroda je moja vječna inspiracija, ispunjava moju dušu i tijelo. Ljubav prema prirodi prenijela sam na djecu. Veseli me kad vidim da vole duga hodanja šumom, kad primjećuju kućicu za ptice, gnjezda, ptice, cvijeće, zaštićene biljke ili neko suho drvo koje im liči na životinju :) :) pa se smijemo jer svatko od nas vidi drugu životinju. ;) Uvijek nešto sakupimo i nosimo kući. :) Moram napomenuti da je ovaj rad radila Eva. Često radimo nešto slično ili sa plodovima ili sa lišćem tako sam Evi predložila ideju, međutim Eva je imala svoju ideju šta napraviti, :) tako sam ja asistirala, Leon brao cvijeće. :) Svako godišnje doba nosi svoju kreativnost.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.