Iva Kreativa

Igra gađanja :)

-
Objavljeno u Proljece
- Četvrtak, 11 Siječanj 2018 - Napisala -

 

Ideja za igru potekla je od djece, vole gađati i igrati igre u prirodi. Kako smo prošle godine u svibnju izradili i igrali razne (zaboravljene) igre ideja im se svidjela, tako smo aktivno iskoristili sunčanu nedjelju na morskom zraku. Više u nastavku teksta... :)

Tokom tjedna izrađivali smo žabu i čudovište i za to su potrebna dva čvrsta kartona veličine 1x1,20m. Obložili smo kartone trakama krep papira. E. je poželjela da čudovište ima trepavice, Leon da žaba ima točkice. :)

Pravila igre smislila su djeca, svaki gađa s pet loptica i zbrajaju pogodtke. Mislili su da će biti lako zbog velikih usta ali svaka loptica nije ulazila. :D Igra je bila zanimljiva, djeca glasna i vesela.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.