Iva Kreativa

Igra "Pecanje riba"

-
Objavljeno u Ljeto
- Utorak, 19 Prosinac 2017 - Napisala -

Ljeto samo što nije stiglo, zadnjih nekoliko dana napokon stabilnije vrijeme bez kiše. Dok čekamo toplije vrijeme za kupanje i pecanje u moru napravili smo igru pecanje na suhom. :)Napravili smo od hamer papira razne ribe, morsku zvijezdu, konjića, dupina ... sveukupno 13 životinja.

Kada su sve morske životinje bile gotove izrezali smo magnete i zalijepili na poleđinu životinja. Potom smo napravili štapove za pecanje, privezali smo špagu na vrhu, pri kraju zalijepili magnet.

Smislili smo šaljive zadatke te ih je Eva napisala na poleđini svake životinjice. Evo kako glase neki od zadataka:

"Skini majicu i obuci ju naopako"
"Poljubi sve sudionike igre"
"Trči do treće masline i vikni tri puta hura"
"Otpjevaj jednu pjesmu"
"Trči do mora i nazad"

Napravili smo 4 štapa a ovaj je put sudionika igre bilo troje: Dora, Leon i Eva. Kada se riba "upeca", pročita se zadatak te se on izvrši. Svi sudionici sa smijehom su izvršavali zadatke i s veseljem prihvatili igru.

U pauzi između igre izvadili smo malo mladog krumpira, klincima je bilo zanimljivo otkopavati stabljike i provjeravati da li ima krumpirića i koliko su veliki. Za ručak smo te iste krumpiriće pojeli. Predvečer kad nije bilo sunca Eva je zalila povrće u vrtu.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.