Kreativne radionice ” Junior + ” 2017.

Projekt “Junior +” je godinama na dobrom glasu 🙂 a zašto je tako poseban i jedinstven reći će svatko tko je prisustvovao radionicama. 🙂

Projekt je zamišljen da na radionice dolaze obitelji, majke i očevi s djecom, a ponekad uskoče nonići (ako roditelji ne mogu).U 2017. podijeljeni smo u dvije grupe, dva termina ponedj-
eljkom i četvrtkom, 24 obitelji i više od 60 polaznika.

Voditelj kreativnih radionica Igor Fabris s maštovitim temama i opuštenom atmosferom svakome je spreman pomoći koji uvelike pridonosi dobroj energiji grupe.
Moram napomenuti da je u Art studiju nezaobilazni materijal glina s kojom radimo od samog početka.

U ovih 7. godina Igor uvijek smišlja novu tematiku, koristimo razne tehnike, te svi s nestrpljenjem isčekujemo što ćemo raditi jer Igor to vješto čuva u tajnosti – do zadnjeg trenutka. :))

Moja djeca i ja smo 7. godinu dio te predivne priče i hvale vrijednog projekta, nismo niti jednom izostali u svih 7 godina, s toliko veselja i sreće odlazimo, isčekujemo i veselimo se novim temama i tehnikama te druženju i radu s dragim obiteljima.

U tih 7 godina s vremenom grupe su se popunile s manje – više istim obiteljima, tako da sama atmosfera, druženje roditelja i djece je predivno.
Rad na grupnom radu je je nešto što bi posebno izdvojila….nadasve veselo, bučno i ponekad užurbano. 🙂 kako to biva s klincima.

U brzom ritmu života, kreativne radionice ovakvog tipa roditelji + djeca su rijetkost.
Vrijeme koje posvetimo djeci nije nikad izgubljeno vrijeme, djeca vole kad im posvetimo svoje vrijeme – takvi trenuci se pamte i nose u srcu godinama,

to su uspomene kojih se s radošću sjećamo.

Za kraj želim reći…:) mnogi znaju da fotografiram sve radionice, objavljujem i uvijek hvalim Art studio :)…a sada ću reći da to radim iz jednog – jedinog razloga jer istinski vjerujem u ovaj divno osmišljen dugogodišnji projekt koji su osmislili Igor i Jovana Fabris iz Art studija abez njih ovaj projekt nebi postojao. Hvala im od srca!

Hvala našem volonteru Jadranu koji je dolazio prije svih i odlazio nakon svih, uvijek spreman pomoći oko boja i kistova.

 

Veselimo se druženju u 2018. osmoj godini radionica Art studija. 🙂

Written by Iva