Knjiga “Iva Kreativa – Kreativne ideje”

Kako sam već ranije najavila, 🙂 zadnja tri mjeseca radili smo na knjizi “Iva Kreativa – kreativne ideje”. Zadnjih nekoliko tjedana tempo je bio ubrzaniji… svakodnevne obveze, posao i potraga za sponzorima… munjevito su mi proletili, neizmjerno sam sretna što će knjiga u tisak kroz koji dan. 🙂

Ovim putem još jednom zahvaljujem sponzorima. Tko su sponzori možete pogledati ovdje.

Par riječi o knjizi. 🙂 Tekstove s ove moje stranice (www.ivakreativa.com) objedinila sam u knjigu ” Iva Kreativa – kreativne ideje”, svaki tekst je s priloženim fotografijama u postupku izrade – kako se nešto izrađuje.

Knjiga je podijeljena na 4 godišnja doba, s naglaskom na očuvanju prirode i recikliranje, kako iskoristiti otpadni materijal koji svi imamo kući. Svi radovi nastali su u stanu, obiteljskoj atmosferi, veselo – kako to biva s djecom.

Moji mali ( tada mali ) kreativci – Eva i Leon su na većini fotografija u knjizi , mali – jer Eva sada ima 13. godina, a Leon 11. 🙂 🙂

Na pojedinim fotografijama Eva je imala 5 godina, išla je u vrtić, 🙂 a Leon samo tri godine. 🙂

Hvala Nenadu Ikiću, ocu moje djece koji je podržao moj projekt za knjigu, koji je zaslužan za fotografije u knjizi. 🙂

Zahvaljujem na velikoj, nesebičnoj pomoći i strpljenju Vanesi Begić i Ivani Čehić Rabljenović koje su odradile veeeliki dio posla.

Hvala psihologici Ireni Krajcar Kokalj na tekstu: ” Kreativnost kod djece”.

Neću puno detalja otkrivati, 😉 vrlo brzo knjiga će ugledati svijetlo dana. 🙂

Promocija knjige je 28. svibnja, 18 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Puli .

Knjiga će se moći kupiti u Papirnici Pajo.

Written by Iva