Iva Kreativa

♥ Knjiga "Iva Kreativa" ♥

-
Objavljeno u Novosti
- Nedjelja, 11 Ožujak 2018 - Napisala -

Slušate li svoju intuiciju? Moja inspiracija uvijek dolazi iznutra, osjećaj koji znam da moram slijediti. U ovom slučaju taj svoj unutarnji glas nisam odmah poslušala, ali kako mi danima nije davao mira, prvo sam ideju razradila u sebi, a onda sam je podijelila s Evom, Leonom i mamom da vidim njihovu reakciju. :) Oduševlili su se s idejom te sam ohrabrena krenula dalje.....:) :)

Ne mogu riječima izraziti zahvalnost divnim ljudima koje sam pronašla koji će mi pomoći. Jučer sam imala sastanak u Rovinju, dok sam vozila nisam prestajala razmišljati o osobi s kojom ću se susresti i ideji koju moram prenjeti. Vozim se.... tako za Rovinj, sama, u autu, muzika glasna do daske, ;) sreća je prštila iz mene.... voooolim taj osjećaj za poluditi. :) Odjednom kraj ceste jumbo plakati s velikim natpisima "Inspiration" i "Inspiracija", :) moram napomenuti da nije bio samo jedan, jedan  nebi zamjetila, jedan kao nijedan, :) :) više istih plakata u obja smjera, na engleskom i hrvatskom jeziku, :) to su one male slatke poruke, kako ih ja zovem - poruke na putu. Smijala sam se ne vjerujući da mi pred nosom stoje poruke baš za mene. Sam naslov ovog teksta rekao vam je sve. :) Odlučila sam objaviti knjigu "Iva Kreativa" u kojoj će biti izabrani tekstovi koje sam objavljivala kroz nekoliko godina na web-u, knjiga će biti podijeljena kroz 4 godišnja doba, uz svaki tekst biti će fotografije radova u izradi koje sam radila s Evom i Leonom.  Knjigu posvećujem Evi i Leonu da im ostane uspomena na naš kreativni rad kroz njihovo rano djetinstvo i odrastanje. Moram napomenuti da knjige nebi bilo da nemam predivne fotografije koje je u tom periodu napravio Nenad Ikić, bez njega nebi bilo ni ove knjige.

Tekstove za knjigu i fotografije sam odabrala, predstoji mi još veliki posao posložiti redosljed. Najveći trošak je tisak knjige, kako o objavljivanju knjige ne znam ništa, učim svaki dan nešto novo... :) dragi ljudi su me savjetovali da pronađem sponzore koji će mi u tome pomoći. Vjerujem da ću uspjeti pronaći sponzore da realiziram svoju ideju.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.