♥ Knjiga “Iva Kreativa” ♥

Slušate li svoju intuiciju? Moja inspiracija uvijek dolazi iznutra, osjećaj koji znam da moram slijediti. U ovom slučaju taj svoj unutarnji glas nisam odmah poslušala, ali kako mi danima nije davao mira, prvo sam ideju razradila u sebi, a onda sam je podijelila s Evom, Leonom i mamom da vidim njihovu reakciju. 🙂 Oduševlili su se s idejom te sam ohrabrena krenula dalje…..:) 🙂

 

 Ne mogu rijećima izraziti zahvalnost divnim ljudima koje sam pronašla koji će mi pomoći. Jučer sam imala sastanak u Rovinju, dok sam vozila nisam prestajala razmišljati o osobi s kojom ću se susresti i ideji koju moram prenjeti. Vozim se…. tako za Rovinj, sama, u autu, muzika glasna do daske, 😉 sreća je prštila iz mene…. voooolim taj osjećaj za poluditi. 🙂 Odjednom kraj ceste jumbo plakati s velikim natpisima “Inspiration” i “Inspiracija”, 🙂 moram napomenuti da nije bio samo jedan, jedan  nebi zamjetila, jedan kao nijedan, 🙂 🙂 više istih plakata u obja smjera, na engleskom i hrvatskom jeziku, 🙂 to su one male slatke poruke, kako ih ja zovem – poruke na putu. Smijala sam se ne vjerujući da mi pred nosom stoje poruke baš za mene. Sam naslov ovog teksta rekao vam je sve. 🙂 Odlučila sam objaviti knjigu “Iva Kreativa” u kojoj će biti izabrani tekstovi koje sam objavljivala kroz nekoliko godina na web-u, knjiga će biti podijeljena kroz 4 godišnja doba, uz svaki tekst biti će fotografije radova u izradi koje sam radila s Evom i Leonom.  Knjigu posvećujem Evi i Leonu da im ostane uspomena na naš kreativni rad kroz njihovo rano djetinstvo i odrastanje. Moram napomenuti da knjige nebi bilo da nemam predivne fotografije koje je u tom periodu napravio Nenad Ikić, bez njega nebi bilo ni ove knjige.

Tekstove za knjigu i fotografije sam odabrala, predstoji mi još veliki posao posložiti redosljed. Najveći trošak je tisak knjige, kako o objavljivanju knjige ne znam ništa, učim svaki dan nešto novo… 🙂 dragi ljudi su me savjetovali da pronađem sponzore koji će mi u tome pomoći. Vjerujem da ću uspjeti pronaći sponzore da realiziram svoju ideju.

 

Written by Iva