Iva Kreativa

Cvjetna stolica

-
Objavljeno u Dekoracije
- Petak, 15 Prosinac 2017 - Napisala -

Duže vrijeme planirala sam napraviti makeover stare klupice, stajala je na balkonu i čekala strpljivo svoj red. :) Iskreno, ne pamtim odakle sam donijela, pamtim samo da je to bila ljubav na prvi pogled, čim sam je vidjela znala sam što s njom i sretno je ponijela kući bez obzira na šokantno čuđenje moje okoline zbog njezinog izgleda.

Klupica je mala ali teška, napravljena od punog drva. Prvo sam skinula smeđu boju i lak koliko sam uspjela, zatim obojila u bijelo akrilnom bojom. U fazama rada, kada sam dala prvu ruku vidjelo se da poprima sasvim novi izgled. Dok se boja sušila pronašla sam odgovarajuću posudu i posadila cvijet Fuksiju. Konačnim rezultatom sam više nego zadovoljna. :)

Ubrzo slijede još dva makerover-a na kojima upravo radim. :) :) Makeover stolica možete pogledati ovdje. :)

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.