Iva Kreativa

Kreativna zidna dekoracija, 2013.

-
Objavljeno u Dekoracije
- Petak, 15 Prosinac 2017 - Napisala -

Jednostavna kreativna ideja za cijelu obitelj. Potrebno je imati mjesta na zidu i naći malo slobodnog vremena za izradu. Imali smo kući slikarsko platno, akrilne boje i stare okvire za slike. Prvo smo obojali slikarsko platno u četiri boje, zatim smo crnom bojom obojili okvire za slike. Eva je nacrtala naše portrete, koristila je svjetlucave kemijske i bijeli hamer papir. Kada se boja na slikarskom platnu osušila, svi četvero otisnuli smo dlan.

Na slijedećim linkovima možete pogledati kreativne ideje sa otiscima.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.