Iva Kreativa

Mali leteći medvjedići, 2014.

-
Objavljeno u Papier mache
- Nedjelja, 07 Siječanj 2018 - Napisala -

Leteće medvjediće napravili smo za Leonov rođendanski party. :) Prva ideja je bila da napravimo jednog njemu najdražeg Dadu. Međutim... :) :) ... kada smo počeli dogovarati detalje oko pinate rodila se ideja da napravimo pet medvjedića: Janka (crveni), Tinu (narančasta), Joška (žuti), Jasminu (roza) i Dadu (plavi).... više u nastavku teksta.. :)

Prvo sam napravila konstrukciju za svih pet medvjedića, nakon toga smo kaširali. Krep papir smo rezali u trake i lijepili na medvjediće. Sa stražnje strane svakom medvjediću zalijepili smo krila od hamer -papira.

Sa izradom smo počeli početkom lipnja tako da smo sve uspjeli završiti na vrijeme, posla je bilo puno ali za dječji osmijeh mi je uvijek veselje raditi, :) njihova sreća i ushićenje kada smo ih završili neda se usporediti ničime. Danima su se igrali, nosili ih po stanu. Leon je poželio spavati sa njima. :) :) :)

Pinjatu Grozelu možete pogledati ovdje.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.