Iva Kreativa

Piñata oblak

-
Objavljeno u Papier mache
- Utorak, 19 Prosinac 2017 - Napisala -

Pinjatu oblaka za L. 8 rođendan napravila sam s E. & L. .... više slika u nastavku teksta. :)

Prvo smo skicirali oblak na kartonu i izrezali, spojili smo dva isto izrezana kartona, ljepili pik trakom, napunili slatkim iznenađenjima i veselim papirićima. :) :) Udicu (flaksu) pričvrstila sam na oblak i zalijepili smo kapljice u boji. :) Moram reći, da je E. ideja da se oblak obloži vatom. Moja ideja je bila nešto drugačija, njezin prijedlog mi se jako svidio i napravili smo po njezinim uputama. :) Drago mi je da sam poslušala, :) oblak je efektan i doimao se pravim. :) Vate je bilo danima svugdje, od poda, kauča, auta :)))) kako smo oblak nosili, morala sam prepraviti u minutama prije rođendana, uz klince, veselje... ma ništa nije teško... kad vidim radost i  osmijehe djece to je moja sreća, najveća sreća. :)

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.