Iva Kreativa

Sunce

-
Objavljeno u Papier mache
- Četvrtak, 16 Lipanj 2011 - Napisala -

11-06-17-kasirano-sunce-4

Sinonim za ljeto je SUNCE, koje već grije iako kalendarski ljeto nije počelo. :)

Prvo sam tražila odgovarajući kružni (okrugli) predmet koji bi mi veličinom odgovarao. Nakon što sam pronašla plastičnu kantu, okrenuvši je na drugu stranu iscrtala sam kružnicu na tvrdom kartonu i izrezala skalpelom. Nakon toga sam izrezala šest trokuta iste veličine točno svaki izmjerila da mi budu na istoj udaljenosti jedan od drugoga. Prvo sam ih zalijepila ljepljivom trakom, svaki sam popunila zgužvanim papirom i recikliranim usitnjenim ostacima. Te na kraju popunila i samu kružnicu tj središte sunca. Sve sam dobro oblijepila ljepljivom trakom.

Drugi dan smo kaširali i treći dan smo ponovili postupak kaširanja.

Nakon sušenja prvo smo zajedničkim snagama obojili u bijelo i na kraju u ŽUTO!

DRUGi dan kada je bilo sasvim suho, nacrtala sam oči, usta i nos. Naše veselo sunce svidjelo se svima, objesili smo ga na zid, pogled na njega svima mami osmjeh na lice.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.