Iva Kreativa

Torta za vrtić, 2011.

-
Objavljeno u Papier mache
- Ponedjeljak, 04 Travanj 2011 - Napisala -

U skladu sa modernim trendovima prehrane, svake godine smišljamo drukčiju rođendansku tortu za vrtić. Zahtjevi su veliki i svaka je drugačija na svoj način! Ovo je Evina šesta torta po redu.

Prvo sam od kartona izrezala 6 krugova različitih veličina te po njima izrezala još šest istih krugova koje su mi trebale za dno kruga. Širokom ljepljivom trakom spojila sam bočne strane kruga sa gornjim i donjim dijelom te tako dobrila lijepi krug tj. kat. Tako sam spojila svih šest krugova koje nisam međusobno spajala u ovoj fazi.

Sada je na redu kaširanje bilo je jednostavno kaširati, klinci su uživali. Drugi dan smo kaširali samo šta se moralo popraviti i dotjerati.

Nakon što se cijela torta dobro osušila spojila sam katove/krugove vručim ljepilom prije bojanja. Sada se može reći da liči na tortu. Prvo smo dva puta obojili u bijelo.

Eva je imala svoje želje kako ćemo obojiti katove te smo boje katova zapisali na papir te umiješali boje i sve obojili isti dan.

Na kraju smo je ukrasili cvjetićima od papira, gliterima i zalijepili roza mašnicu koju sam napravila od krep papira.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Više u ovoj kategoriji: « Male kućice Kaširani zeko »

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.