Iva Kreativa

Zeko u tehnici kaširanje papira :)

-
Objavljeno u Papier mache
- Nedjelja, 03 Prosinac 2017 - Napisala -

Do sada smo napravili više različitih zečića u raznim tehnikama, ali kako kažu E. i L. niti jedan nije veliki. :)
Tako je nastao zeko u tehnici kaširanje papira koji samostalno stoji i visok je 130 cm.

Konstrukciju smo složili od kartona i tuljka za noge. Kada je konstrukcija bila gotova cijelog zeku smo obljepili ljepljivom trakom da bude čvrsto. Nakon toga kaširanje u dva sloja, na što smo utrošili najviše vremena. Kada je zeko bio sasvim suh obložili smo ga trakicama bijelog krep papira, mašnicu je Eva napravila od filca i naš slatki zeko bio je gotov. A kakav bi to zeko bio bez mrkve?! Napravili smo mrkve od papira da zeko ne ostane gladan. :) Leon i Eva oduševljeni odmah su ga uhvatili za ruke i zaplesali. :)

 

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.