Iva Kreativa

Izložba u Dječjoj knjižnici, 2015.

-
Objavljeno u Kreativne radionice
- Srijeda, 31 Siječanj 2018 - Napisala -

Proteklih nekoliko mjeseci polaznici radionica Piccoli terremoti učili su o prometnim sredstvima na tri jezika, čemu služe, kako se zovu, crtali i izrađivali razna prometna sredstva.

Izložba se može pogledati u Dječjoj knjižnici Pula od 08.07. do 1.08.2015. u jutarnjim satima. U nastavku teksta možete pogledati fotografije s izložbe Piccoli terremoti & Iva Kreativa.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.