Iva Kreativa

PlayMais

-
Objavljeno u Mali kreativci
- Četvrtak, 11 Siječanj 2018 - Napisala -

PlayMais je izrađen od kukuruznog škroba, vode i boje za hranu. To ga čini prirodnim, sigurnim i 100% biorazgradivim. Prvi put čula sam za PlayMais od Eve, oduševljeno pričala što se sve može izraditi, koriste ga u vrtiću. Drago mi je da smo uspjeli pronaći, klinci odmah krenuli oduševljeno slagati, svaki iz svoje kutije. ;)

U svakoj kutiji dobiju se upute i oko 70 djelova PlayMais. Mekane pahuljice mogu se preoblikovati, stiskati, rezati, valjati. Lijepi se jedan za drugoga ali i za mnoge druge površine jednostavnim postupkom vlaženja njegove površine sa malo vode, ljepilo nije potrebno. :)

Pomaže u razvijanju finih motoričkih vještina i potiče kreativno razmišljanje. Oduševljeni smo jer je jednostavan i zabavan. Potrebno je samo mašte i sati kreativne zabave su zagarantirani. :) Eva je napravila princezu, pticu i psa. A Leon dinosaura. Ostalo je još djelova, rade se planovi šta dalje napraviti.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.