Iva Kreativa

Pretinci za školske udžbenike, 2014.

-
Objavljeno u Kreativa
- Petak, 23 Veljača 2018 - Napisala -

Sve je spremno za novu nastavnu godinu. Pripreme su završene, čekamo i brojimo dane do ponedjeljka 08.09.2014.

Prije dvije godine kada je Eva krenula u prvi razred napravila sam ljubičaste pretince za udžbenike koji su se pokazali kao pun pogodak. Možete ih pogledati ovdje. Na početku mislila sam da će tako brže slagati torbu i razlikovati knjige, međutim s vremenom kako su dani prolazili vidjela sam da i dalje koristi pretince i uredno slaže, sortira bilježnice i udžbenike.

Tako je nastala ideja da Leon prvašić dobije pretince.  Eva je izrazila želju da napravim još dva ljubičasta i tako smo prošli tjedan bojali kutije i ormarić u kojem stoje pretinci.

Postupak izrade pretinaca već sam opisala u tekstu "Organizacija papira". Leonove pretince obojili smo u sv. zelenu boju, isprinatali nazive predmeta i zalijepili na pretince.

Držače za pisaći stol možete pogledati ovdje. Kućna " čudovišta " za pribor možete pogledati ovdje.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.