Iva Kreativa

Ninjago ekipa

-
Objavljeno u Papier mache
- Nedjelja, 03 Prosinac 2017 - Napisala -

Napravili smo velikog ninjaga od kartona u tehnici kaširanje papira. Svaki korak izrade L. & E. su s oduševljenjem dočekali.Nakon što sam smislila kako ćemo ga napraviti, pribavila sam kartone, ljepljivu traku i krenuli smo sa izradom konstrukcije. Konstrukciju smo počeli od nogu, tijelo, ruke i na kraju glavu za koju nam je poslužio okrugli kalup kaširanog balona, sve krajeve spojili smo ljepljivom trakom da bude čvrsto. Mač smo napravili kad je sve bilo gotovo i obložili u žutim krep papir. Zatim kaširanje, male ručice jedva dočekale, nakon sušenja bio je dovoljno čvrsto te ga nismo bojili u bijelo. Eva je bila zadužena za rezanje trakica krep papira. Cijelog Ninjaga oblijepili smo u crveno. Leon ushićen i presretan, obukao je svoju odoru, uzeo mač i krenulo je mačevanje. Cijelu sliku vulkana i detalje je Eva sama rezala i lijepila ja sam joj bila pomoćnica. ;)

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.