Iva Kreativa

Knjiga "Kreativne ideje" u tisku :)

-
Objavljeno u Novosti
- Petak, 11 Svi 2018 - Napisala -

Ne mogu riječima opisati koliko sam sretna, osjećaj ogromne sreće i olakšanje da smo sve završili i da je knjiga krenula u tisak. :) Zadnji dani ili bolje reći - tjedni bili su mi kao nikada u životu, :) inače jurim kroz dan, :) ali ovako iskustvo, za mene nešto sasvim novo, drugačije - reći ću to u dvije rijeći - predivno i posebno iskustvo, i DA opet bih sve ponovila i hoću...!  ?

Knjiga " Kreativne ideje" dobiti će nastavak , :) U nastajanju knjige dosta sam tekstova izbacila u zadnji čas, te sam odlučila izbaciti kompletno tri kategorije.

Iskustvo s prvom knjigom uveliko će mi olakšati izdavanje druge knjige, sada  znam što me čeka ....odakle i kako početi. :)

Hvala svima koji su zadnjih tjedana bili svakodnevno uz mene, ponosna sam i sretna na podrškama prijatelja - divnim ljudima oko mene, strpljenju, savjetima i pomoći. Bez Vas nebi bilo isto.

Hvala Renati Cvek (Cvek Consulting), kojoj sam se obratila nakon što sam otvorila IVA KREATIVA j.d.o.o. i koja mi je svojim znanjem, iskustvom i savjetima puno pomogla.

Hvala Vanesi Begić i Ivani Čehić Rabljenović koje su odradile svaka svoj dio posla, one su veliki dio ove knjge. Hvala psihologici Ireni Krajcar Kokalj na tekstu koji je napisala za knjigu. :)

Hvala svim sponzorima koji su mi uveliko olakšali financiranje tiska. Tko su sponzori pogledajte ovdje.

Jedno predivno, preeedivno iskustvo....:) :) :)

Posebno zahvaljujem dragom Giordanu Cellich-u koji mi je prve fotografije poslao na vrijeme, (još prije nekoliko tjedana) međutim, kako to biva, nešto sam mijenjala u knjizi te sam ga zadnji dan, zadnji sat pred - tisak molila da mi pošalje neke druge fotografije, :) koje mi je odmah uredio i poslao. :)

G. hvalaaaaa od srca to se ne zaboravlja. :)

Sada predstoji strpljenje da knjiga stigne iz tiskare. :) :) :)

Knjiga ima 156 stranica, format knjige A4, tvrde korice i mnoštvo fotografija u boji.. :)

Ova knjiga za mene ne može i nikada neće biti "samo" knjiga, ona je za mene moja emocija s kojom sam zaokružila jedan lijepi period moga života kada su djeca bila mala s kojima sam svako popodne provodila kreativno. Naše uspomene dočarane su predivnim fotografijama bez kojih nebi bilo ove knjige. Za sve te predivne fotografije u knjizi zaslužna je samo jedna osoba -  Nenad Ikić. :) Hvala Chiki! :)

Da ne otkrivam puno detalja o knjizi, dvije fotke koje sam priložila uz ovaj tekst je sadržaj knjige.

Knjiga će se moći kupiti po cijeni od 99,00 kn u  Papirnici Pajo i ovdje preko moje stranice.

I na samom kraju želim s Vama podijeliti moju zamisao, dio knjiga želim pokloniti vrtićima i osnovnim školama u Puli. :) To je moj poklon divnim učiteljicama i odgajateljicama koje su sve ove godine bile moj vjetar u leđa.

Promocija knjige :" Kreativne ideje " održati će se u Puli u Gradskoj knjižnici i čitaonici, u ponedjeljak, 28.05.2018. s početkom u 18 sati. :)

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.