Iva Kreativa

O meni

-
Objavljeno u Informacije
- Ponedjeljak, 20 Studeni 2017 - Napisala -

Iako sam oduvijek znala što želim ... život me odveo nekom drugim putem, ne žalim za propuštenim prilikama, sve je to dio života. :) ... Danas radim u obiteljskoj tvrtki, a u slobodno vrijeme bavim se kreativnošću. Zapravo - ne pamtim dan kada je sve počelo, oduvijek - crtam, lijepim, režem, bojim. :)

Danas kada gledam unazad, od najranijeg djetinstva - u raznim periodima, susretala sam ljude koji su prepoznavali moju kreativnost i bili mi poticaj. Danas znam da je to moja velika sreća, jednostavno - ništa se ne događa slučajno! :) Prekretnica se desila 2005. godine kada sam rodila prvo dijete i ostala kući na porodiljnom godinu dana - uz malu bebu :) otkrila sam novi svijet, imala sam vremena i svaki dan nešto novo radila i isprobavala. Dugo se "kuhala" ideja o web-u... Stranica "Iva Kreativa" nastala je 2011. godine da na jedno mjesto objavim svoje radove i ideje. Svaki životni ciklus donio mi je novi pogled na kreativnost, kako sam se mijenjala tako su se mijenjali moji interesi i želja za učenjem nečeg novog.

Prijatelji i poznanici često me pitaju za savjete i tako sam u veljači 2011.g napisala prvi post. Vrlo brzo nakon prvog posta - reakcije su bile pozitivne i tako sam počela svakodnevno objavljivati što sam radila s djecom, s uputama i priloženim fotografijama u radu. S vremenom sam uspostavila razne suradnje, susrete, nizala radionice, sudjelovala na raznim projektima, upoznala divne ljude i od samog početka sve je bilo spontano. Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Svaki trenutak rađa se nova ideja, uvijek gledam oko sebe otvorenih očiju, inspiracija mi dolazi čim nešto vidim. Moja kreativnost ne daje mi mira :) radim i kada ne radim. :)

Moja obitelj su moja djeca, oni su moj vjetar u leđa i moj najveći izazov. :) U mom životu sve se vrti oko njih, oni su mi najvažniji.

Večina radova na stranici nastali su u radu s djecom. Veseli me što prepoznaju da se ne mora sve kupiti. Mnoge se igračke i predmeti mogu napraviti raznim otpadnim materijalom.

Slobodno vrijeme provodimo kreativno, isprobavajući nove tehnike i koristeći različite materijale. Ne namećem svoje ideje, potičem osobnost i maštu, dajem slobodu da sami osjete i stvore što žele. :) Kako rastu, imaju svoje ideje koje iznose kako bi rad mogao izgledati i od čega napraviti. Obožavam recikliranje, jedan od medija gdje mogu najviše izraziti svoju kreativnost. Sve ono što nazivaju smećem za mene je to nešto u čemu vidim ideju. Moja okolina zna da sakupljam sve, mnogi mi spremaju razne plastične, papirnate i drvene ambalaže, bilo od hrane ili nečeg drugoga, ne bacam ništa jer i u razbijenoj igrački vidim ideju.

Volim boraviti u prirodi, nastojim svaki dan, uz svakodnevne obaveze odvojiti vrijeme i opustiti se s djecom u šumi ili uz more, volimo opuštene zajedničke trenutke, uživam biti s djecom, volim biti mama.

Veliki sam zaljubljenik u prirodu, volim promatrati - nebo, oblake, stabla, kišu, more, valove, zalazak sunca... to su izvori moje inspiracije. Za sebe mogu reći da sam optimist, vjerujem u dobro, u svemu vidim ljepotu, volim dobre ljude, pozitivu i smijeh :) Prijatelji su moja obitelj ! Uvijek za slobodu izbora u svim segmentima života. Nisam ljubitelj predrasuda i osuđivanja.

Moja strast je fotografija, volim vidjeti dobru fotku. Čitanje me opušta - posebno uz more. :) Ne mogu bez muzike, nemam sluha ali obožavam pjevati, :) obožavam koncerte i baš, baš... vooolim plesati. :))) Volim unikatni nakit - koji sama napravim - rado kupujem i od drugih kreativaca.  Nisam ljubitelj na sebi vidjeti šljokice i roze nijanse, jednostavno - to nisam ja! :)) Luda sam za šeširima, ne volim šilterice. :)

Uvijek imam lak na noktima :) Ne mogu bez jutarnje kave i čokolade. ! Ne gledam tv, mogu bez politike, ne pratim vijesti, volim pogledati dobar film.

Obožavam pse, ne volim zmije. Volim putovati, istraživati manja mjesta. Mogu satima voziti auto s glasnom muzikom - to me opušta!

Volim peći kolače - posebno ukrašavanje, volim kuhati i jesti. O, da! volim dobro jesti. :))) Obožavam more ! ... valove volim vidjeti samo s kopna. :) Po prirodi sam brza i puna energija :) znaju mi reći da sam često u žurbi... vjerujte, nisam! :) :) :) ja sam jednostavno - samo brza! brzo pričam i brzo jedem :))) O da! malo spavam, rano ustajem :) posebno volim rano jutro, kada se budi novi dan. Ne kasnim, nego sam uvijek - ranije, to dobro znaju oni koji me poznaju :) :)... ako mislim da ću zakasniti javim... a onda ustvari dođem točno na vrijeme ... :)))) Zahvaljujem svima koji prate stranicu Iva Kreativa. Sve vas puno pozdravljam i nadam se da ćemo se često sretati na ovom site-u.

Ako imate pitanja, prijedloga ili nešto drugo slobodno me kontaktirajte putem e-maila ili kontakta na ovoj stranici.

Možete me kontaktirati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Više u ovoj kategoriji: « Pitanja i odgovori

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.