Pozdrav kreativoljupci!

about-2

Oni koji me poznaju znaju da oduvijek volim kreativnost. Zapravo, ne pamtim dan kada je sve počelo ali oduvijek nešto lijepim, režem, bojim. Stranica “Iva Kreativa” je nastala da na jednom mjesto objavim svoje radove i ideje. Svaki životni ciklus donio mi je novi pogled na kreativnost, kako sam se mijenjala tako su se mijenjali moji interesi i želja za učenjem nečega novog.

Najviše radim sa svojom djecom. Slobodno vrijeme provodimo kreativno, isprobavajući nove tehnike i koristeći različite materijale. Ne namećem im svoje ideje, želim da sami osjete i stvore što žele. Slušam i poštujem sve što mi kažu jer mi smo svi osobe za sebe i gledamo svatko na svoj način. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada nešto stvoriš je neopisiv.

Obožavam recikliranje, jedan od medija gdje najviše pokazujem svoju kreativnost. Sve ono što mnogi nazivaju smećem za mene je to nešto u čemu vidim ideju. Moja okolina zna da sakupljam sve, mnogi mi spremaju razne plastične, papirnate i drvene ambalaže, bilo od hrane ili nečeg drugoga, ne bacam ništa jer i u razbijenoj igrački vidim ideju za nakit.

Svaki trenutak rađa se nova ideja, uvijek gledam oko sebe otvorenih očiju, inspiracija mi dolazi čim nešto vidim, bilo da sam na poslu, u šetnji kraj mora ili se vozim autom do posla. Smile

Moja obitelj je ono što me pokreće i moj vjetar u leđa. Sretna sam kad vidim E. i L. koliko uživaju u našim kreativnim druženjima, njihova mašta je velika, dječja spontanost i iskrenost je nešto najvrijednije. Veseli me što prepoznaju da se ne mora sve kupiti. Mnoge se igračke mogu napraviti raznim otpadnim materijalom. Kako rastu, već imaju i svoje ideje koje iznose kako bi rad mogao izgledati i od čega napraviti.

Zahvaljujem svima koji prate stranicu Iva Kreativa. Sve vas puno pozdravljam i nadam se da ćemo se često sretati na ovom site-u.

Ako imate pitanja, prijedloga ili nešto drugo slobodno me kontaktirajte putem e-maila ili kontakta na ovoj stranici.

Written by Iva