Iva Kreativa

Eva, sretan 11. rođendan :)

-
Objavljeno u Rođendanski pokloni
- Četvrtak, 04 Siječanj 2018 - Napisala -

Eva danas ima 11. rođendan. :) Napravila sam tortu od papira da u ponedjeljak počasti svoje prijatelje iz razreda. Kako E. odrasta sve više dolazi na moje boje ;) :) tako je ovo moja prva torta kombinirana crnom boju. Oni koji me poznaju znaju da crnu boju volim i da ona nije toliko mračna..:) Uz crnu Evina želja je bila plava koja je njezina omiljena boja. Plavih nijansa ima veliki izbor, pronašle smo malo drugačiju plavu, rekla bih čak boju koja se rijetko koristi, zato mi je drago da smo se brzo dogovorile.

E. voli točkice... tako sam odlučila napraviti cvjetove, svaku točkicu na latici lijepila jednu po jednu. :) Koristila sam 160 g. papir. Torta ima 32 kriške: gornji red 16 i donji red 16 kriški. Šablone za kriške slobodno možete preuzeti: gornji red i donji red. Trake promjera 5 mm, napravila sam na uništavaču papira. Kada sam napravila sve kriške, trake sam zalijepila po dužini svake kriške (sa bočne strane). Napunili smo kriške slatkim iznenađenjima i šarenim papirićima. :) :) Osmijeh i zadovoljstvo djece moja je najveća sreća. :) 

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.