Iva Kreativa

Kreativne platnene torbe za odgajateljice u vrtiću

-
Objavljeno u Rođendanski pokloni
- Četvrtak, 11 Siječanj 2018 - Napisala -

Kako je naš Leon od jeseni školarac, danas je bio zadnji dan u vrtiću, popodne su imali lijepu priredbu i dirljiv oproštaj sa školarcima koji su odgajateljice lijepo osmislile.

Tom prilikom za oproštaj poklonili smo tetama mali znak pažnje koji smo sami napravili.Potrebno je: boja za tekstil, kist, jabuke i platnene torbe. Odlučila sam se na platnene torbe sa dugim ručkama jer osobno takve nosim i volim. ;)

Prvo smo u unutrašnjost torbe stavili najlon da spriječimo da boja ne prelazi na drugu stranu. Jabuku prerezali na pola (što ravnije) i kistom namazali boju, Eva je bila zadužena za otisak na torbe, a Leon za bojanje jabuka. Zajedničkim snagama napravili smo kreativne torbe. :)

Sljedeći dan kada su jabuke na torbama bile sasvim suhe nacrtali smo (flomasterima za tekstil) koštice, peteljku i listiće. Na samome kraju preostalo je torbe izglačati sa stražnje strane da budu otporne na pranje.

Napravili smo čestitke od papira u obliku jabuka, Leon je napisao posvete.

Još možete pogledati:

Poklon za tete u vrtiću - bilježnice

Platnene torbe

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.