Iva Kreativa

Pilići od plastičnih jaja

-
Objavljeno u Uskrs
- Nedjelja, 17 Ožujak 2013 - Napisala -

13-03-17-Pilici-iz-plast-jaja-3

Prazna plastična jaja ne bacamo, sakupili smo veću količinu i napravili piliće. Djeca su s veseljem prihvatila ideju.

Prvo smo izrezali kljun i nožice od narančastog papira, zatim zalijepili plastične oči, nožice i kljun na plastična (manja) jaja. Veća jaja Eva je ukrasila po svojoj želji, jednom je napravila žuti šešir od papira, drugima zalijepila mašnice, ukrasila ukrasnom trakom. Nacrtala piliće, odrezala i zalijepila na obložene role papira.

Veseli, dobrog raspoloženja i dječijih šaljivih zgoda zaključili smo da su pilići super.

Podijeli na društvenim mrežama

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Iva Kreativa

Nema ljepšeg osjećaja nego kada radiš ono što voliš i pritom istinski uživaš. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada stvaraš je neopisiv.

Više u ovoj kategoriji: « Uskrs, 2011. Zeko u školi, 2015. :) »

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.