Drugi rođendan web-a Iva Kreativa

Nakon sveukupno 520 objavljenih tekstova i 1675 fotografija, prošla je i druga godina rada ovog web site-a i “Iva Kreativa” slavi drugi rođendan! Nakon zanimljive i istraživačke prve godine. Možda djeluje jednostavno, kao da se sve odvija samo od sebe, no to baš i nije tako: u proteklih godinu dana objavljeno je 265 tekstova i 684 fotografija!

13-02-01-Sretan-2-rodjendan

A da sav taj trud koji se u ovaj web site-a ulaže nije uzaludan, dokaz ste vi, posjetitelji, koji u zavidnoj količini pratite zbivanja na Ivi Kreativi: u protekloj vas je godini bilo 52,581, čak 202% više nego prve godine. Pri svim tim dolascima pregledali ste 264,098 stranica i na siteu se prosječno zadržali oko 3 i pol minute. Ima vas doslovno sa svih strana svijeta (OK, Afrika, Mongolija, Japan i Grenland malo kaskaju :)) od Australije preko Kine, Rusije, Irana, Turske, cijele Europe, pa preko Atlantika do Kanade, preko USA, Meksika, Venecuele, Brazila do Argentine. Hvala svima vama ali posebno bi voljela upoznati onih nekoliko posjetitelja iz Tanzanije.

Naravno, najviše vas je iz Hrvatske 39,305 ali i susjedi iz regije su poprilično aktivni i dolaze na site. Kako bi pogledali što ima novo na Ivi Kreativi koristite sve vrste računala, od velikih stolnih, pa do mobitela, smartphone-ova i tableta. Ivu Kreativu posebno vole vlasnici iPhona, Sonyja i Samsunga.

Do Ive Kreative dolazite na razne načine, najčešće putem Googla ili sa Facebook-a a ono što vas je u 2012. godini najviše zanimalo je kako napraviti tortu od papira. Taj ste članak učitali čak 4,183 puta. Drago mi ja da vam se torta od papira tako svidjela i to mi daje zadatak da i u 2013. objavim članak koji će u vama pobuditi još i veći interes. Osim torte, čak 2,936 puta ste otvorili cjenik pločica s imenom by Iva Kreativa. Još jednom hvala svima onima koji su se odlučili pokloniti mi povjerenje i naručili su svoj vlastiti primjerak pločice.

I da vas više ne davim sa statistikom, želim se zahvaliti svima vama na posjeti i stalnom interesu (evo dok ovo pišem 19 ljudi trenutno pregledava site) i nadam se da ću vašu pažnju zadržati i u slijedeće godine.

 

Written by Iva